KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Yapraklı Ortaokulu

Yapraklı Ortaokulu

Adres
YAPRAKLI MAH. YAPRAKLI SK. YAPRAKLI ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 8 İÇ KAPI NO: 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Öğrencilerimize okul yaşamını sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda zihin ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2014-2015 eğitim öğretim yılında bir öğrencimiz anadolu lisesi , dört öğrencimiz sağlık lisesini kazanmıştır.2015-2016 eğitim öğretim yılında ise b r öğrencimiz fen lisesi iki öğrencimiz anadolu lisesi ve dört öğrencimiz ise sağlık lisesini kazanmıştır.
08.30-----15.30
Öğretmen araçları ve Belediye dolmuşları yoluyla
07.00 ile 17.00 saatleri arasında belediye dolmuşları hareket etmektedir.
Yapraklı Mahallesi ELBİSTAN
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda badminton ve futbol turnuvaları yapılmaktadır.Turnuvalara katılım sağlanmaktadır.Okulumuz badminton ve futbol dallarında kupalar kazanarak yüksek dereceler elde etmiştir.